Edgard & Cooper honden- en kattenvoer

Goede voeding bij dieren is belangrijk voor de gezondheid en het genezingsproces van lichaam en geest bij een dier met klachten. Dit geldt trouwens ook voor een dier zonder klachten. Vaak zijn onze dieren belast met niet natuurlijke stoffen uit de voeding of de omgeving. Dit kan vroeg of laat ziekmakend en dikmakend zijn. Edgard & Cooper voer is natuurzuiver dus vrij van onnatuurlijke stoffen zoals toegevoegde suikers, zouten, conserveringsmiddelen, kleur-, geur- en smaakstoffen, genetisch gemanipuleerde toevoegingen, lokstoffen, verborgen vetten, vulstoffen, dier-, soja- en tarwemeel, kunstmest, hormonen en andere vervuilende stoffen.

De voeding is op zodanig lage temperatuur bereid dat de voedingsstoffen behouden zijn gebleven en niet zijn vernietigd door een te hoge temperatuur. Elke soort van Edgard & Cooper voeding is helemaal in balans zodat u niets bij hoeft te voeren. Het brokvoer zit in biologisch afbreekbare zakken. Het natvoer zit in blik of in een kuipje, voorzien van benodigde vetten en natten, zonder onnatuurlijke toevoegingen. De voeding bevat meer als 40% vers vlees, aangevuld met gezonde groente en fruit, kruiden en bessen. Niets wat bewerkt of gedroogd is. En al zeker geen vleesmeel of botten. Het voer bevat gezonde groenten, fruit, kruiden en bessen voor een heerlijke evenwichtige brok. Ovenvers gebakken op een lage temperatuur. Zo blijft de smaak en al het goede bewaard. Daardoor vinden de dieren het voer vaak erg lekker en verteert het gemakkelijk.

Edgard & Cooper biedt een uitgebreid assortiment van dagelijkse voeding voor honden en katten. Brokken en natvoer voor junior (puppy’s en kittens), adult en senior.  Ook zijn er een aantal hypoallergene en biologische recepten, evenals traktaties en Doggy dental sticks.                                                   

Edgard & Cooper voer is verkrijgbaar bij Zonnewinde. Er zijn proefzakjes en proefblikjes aanwezig.